یکی از مهمترین شرایط بازگشت کالا این است که وجود هر گونه مغایرت در مشخصات فنی محصول دریافتی می بایست نهایت ظرف کمتر از ۲۴ ساعت پس از دریافت کالا به اطلاع خدمات پس از فروش سلطانیه اطلاع داده شود.
لطفا دقت بفرمایید تصاویر موجود در سایت سلطانیه، ممکن است تصویر واقعی محصول ارسالی نبوده و تفاوت های از نظر ظاهر با محصول ارسالی برای شما داشته باشد. شایان ذکر است تصاویر محصولات موجود در سایت به منظور ذهنیت سازی نسبی خریداران عزیز در جهت تسهیل خرید صورت گرفته و عودت یک محصول با استناد به تصویر موجود محصول در سایت، قابل پیگیری نمی باشد. همچنین گارانتی ۷ روز بازگشت برای کالاهای بدون گارانتی شرکتی بوده و خدمات کالاهای گارانتی دار، تماما به عهده شرکت گارانتی کننده می باشد.
نکته اول
چنانچه مغایرت مورد نظر خریدار، در حالت عادی، بدون نیاز به بازکردن پلمپ بسته بندی و جعبه محصول قابل مشاهده باشد (برای مثال مقدار حافظه، گارانتی، رنگ و … که بروی جعبه ی دستگاه درج شده اند)، خریدار می بایستی از بازکردن جعبه ی دستگاه خودداری کرده و این امر را به سلطانیه اطلاع رسانی کند. بدیهی است چنانچه کالا در شرایط اولیه ی خود نباشد و از حالت اکبند و اصلی خود خارج شده باشد، امکان رسیدگی به درخواست خریدار وجود نخواهد داشت.
نکته دوم
چنانچه مغایرت مورد نظر خریدار، پس از بازکردن پلمپ و بسته بندی محصول میسر باشد اما نیاز به روشن کردن دستگاه نباشد، خریدار باید از روشن کردن دستگاه، نصب سیم کارت و کارت حافظه در دستگاه و همچنین درج سایر اطلاعات شخصی(اعم از حساب های کاربری و یا ایجاد رمز عبور) در دستگاه کاملا خودداری کرده و از دور ریختن و یا پاره کردن کلیه ی لوازم جانبی (اعم از برچسب ها و نایلون ها و یا بسته بندی های مخصوص دستگاه) و یا از ایجاد هر گونه تغییر در بسته بندی شرکتی نیز اکیدا خودداری کند.
* چنانچه کالا و یا لوازم جانبی همراه آن در شرایط اولیه ی خود نباشد و از حالت اصلی خود خارج شده باشد، امکان رسیدگی به درخواست خریدار وجود نخواهد داشت.
نکته سوم
چنانچه ایراد و یا مغایرت مدنظر به شکلی باشد که پس از روشن کردن کالا مشخص شود، و کاملا بدیهی باشد(مشکلات شدید در نمایشگر، شبکه و امثالهم) کاربر باید پس از مشاهده ی آن حداکثر ضمن ۲۴ ساعت پس از دریافت کالا، به یکی از روش های بالا مشکل را به سلطانیه گزارش کند. چنانچه اشاره شد، برخی از ایرادات در طی ساعات اولیه استفاده از دستگاه مشخص نبوده از این رو می توان این گونه ایرادات را در طی گارانتی ۷ روز بازگشت کالا به اطلاع سلطانیه رساند.
* شایان ذکر است چنانچه در طی استفاده اولیه خط و خش بروی دستگاه ایجاد شده باشد، امکان رسیدگی به درخواست خریدار وجود نخواهد داشت و دستگاه شامل حال گارانتی ۷ روز بازگشت کالا نخواهد شد.